Receptas / Orange Weizen
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.053
|
|
|
FG:
1.011
|
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
|
IBU:
24
|
|
|
EBC:
17
|
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 3.000 | 53.1 | |
| BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 44.2 | |
| BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.150 | 2.7 | |
| 5.650 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Tettnanger (German) | 3.1 | 65 | 60 | |
| 65 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 80 |
Pastabos
1kg apelsinų - 15 min.
500 g lakozės
500 g lakozės
