Receptas / Benedictus II
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. lapkričio 13 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.73
|
ryškus apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 3.000 | 51.3 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 34.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 0.600 | 10.3 | |
Special B | 400.9 | 0.250 | 4.3 | |
5.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select | 5.0 | 40 | 60 | |
Spalt Select | 5.0 | 40 | 30 | |
Spalt Select | 5.0 | 20 | 5 | |
Spalt Select | 5.0 | 30 | 0 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 67 |
Pastabos
MASH/STRIKE VOLUME: 22.79 L
SPARGE VOLUME: 8.11 L
TOTAL WATER NEEDED: 30.90 L
PRE-BOIL VOLUME: 24.80 L
POST-BOIL VOLUME: 21.20 L
52C - 10min
65C - 60 min
75C - 20 min
Užkelt iki 78C, tekint 78C vandeniu
Fermentacija:
14C
audryla
2013 m. Gruodžio 30 d.Tomas Žeimys
2013 m. Gruodžio 30 d.audryla
2013 m. Gruodžio 30 d.audryla
2014 m. Vasario 3 d.Tomas Žeimys
2014 m. Vasario 3 d.