Receptas / Marris Otter.
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 12 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 5.500 | 100.0 | |
5.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 13.0 | 84 |
Pastabos
5 g airiškos kerpenos
Salinimas:
• pilama 11L / 55ºC vandens;
• 10 min 50ºC (sąntykis 1:2);
• pilama ~6L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu;
ištekinta 27 litrai
Salinimas:
• pilama 11L / 55ºC vandens;
• 10 min 50ºC (sąntykis 1:2);
• pilama ~6L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu;
ištekinta 27 litrai