Receptas / Red
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 12 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Red X salyklas | 30.0 | 4.500 | 100.0 | |
4.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
15L vandens (į vandenį 4.0ml 75% H3PO4) ~76C->67C. (90 min arba iki neigiamo jodo testo)
Vorlauf; tekinimas ~16L (į vandenį 4.3ml 75% H3PO4)
Preboil ~25,5L ~10,5P.
Kerpena likus 15 min.
Fermentuoti vėsiai ~15-16C.
Vorlauf; tekinimas ~16L (į vandenį 4.3ml 75% H3PO4)
Preboil ~25,5L ~10,5P.
Kerpena likus 15 min.
Fermentuoti vėsiai ~15-16C.