Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 12 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.009
ABV:
4.7 %
IBU:
28
EBC:
28
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Red X salyklas 30.0 4.500
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.0 22 60
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

15L vandens (į vandenį 4.0ml 75% H3PO4) ~76C->67C. (90 min arba iki neigiamo jodo testo)
Vorlauf; tekinimas ~16L (į vandenį 4.3ml 75% H3PO4)
Preboil ~25,5L ~10,5P.
Kerpena likus 15 min.
Fermentuoti vėsiai ~15-16C.
Prisijungę aludariai