Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 8 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.018
ABV:
4.7 %
IBU:
31
EBC:
31
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 4.000
Marris Otter 6.0 0.900
Brown Malt 150.1 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.050
      5.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 8.0 25 60
Amarillo 8.0 25 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 400.0 67

Komentarai

  • Gytis

    2014 m. Vasario 4 d.
    Per mažai, bus per anksti. Nunešk kur nors šilčiau. Pabaiga lėčiausiai eina.
  • Vytenis

    2014 m. Vasario 4 d.
    Pradzioj buvau pasiules +7, 5-toj paroj labai suletejo, tai pernesiau i +14. Galiu dabar pasiulyti nebent +20, ar ne per daug sitom mielem?
  • Gytis

    2014 m. Vasario 4 d.
    Koks 16-17 būtų geriau, bet ir 20 ne tragedija. Jeigu švariai padarei, nieko blogo neatsitiks. Arba jeigu turi kantrybės, laikyk 14C. Bet dar savaitės reikės, o gal ir daugiau.
  • Vytenis

    2014 m. Vasario 7 d.
    Laikau pirmineje iki dabar, SG 1018, kaip ikalta. Gal sujudint fermenteri? +16 temperatura.
  • Gytis

    2014 m. Vasario 7 d.
    Tai tada turbūt jau baigėsi fermentacija.
Prisijungę aludariai