Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 29 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.013
ABV:
6.7 %
IBU:
35
EBC:
56
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich Dark salyklas 25.0 5.000
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 1.000
Cukrus 0.0 1.000
BEST Munich salyklas 15.0 1.000
Melanoidinas 70.1 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.200
      9.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 30 60
Brewer's Gold (German) 6.0 30 15
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Belgian Strong 12.0 80

Pastabos

+2 gramai NaCl
+2 gramai CaSO4
brandinimo metu bus savaitei (o jeigu reikes ir ilgiau) patalpintas i azuoline statinaite, kuria gavau dovanu is vitalius.lt

receptas idealus butu istekinant ne 28, o 23 litrus su tuo paciu salyklo kiekiu. cia suvedziau pagal fakta kuris gavosi pirma karta darant...
Prisijungę aludariai