Receptas / Kaliošas
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 14 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
80
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 3.000 | 60.0 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 20.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.500 | 10.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1401.1 | 0.400 | 8.0 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.100 | 2.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 5.8 | 20 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.8 | 20 | 20 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |
Pastabos
Miežiniai dribsniai pavirti 30 min. Salinta 3h — 68C.
Vincas
2014 m. Sausio 13 d.abugalis
2014 m. Sausio 14 d.