Receptas / Kvietinutis 01
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.500 | 45.5 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 45.5 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 20 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 15 | 10 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |
Pastabos
66C-60min
78C-tekinimas
78C-tekinimas
Vytenis
2014 m. Sausio 18 d.Gytis
2014 m. Sausio 18 d.Kvietinis labai nuo mielių priklauso. Man pvz Munich nepatinka. O kitiems atvirkščiai - labai patinka. Ir pagal receptą tai čia pats tikriausias kvietinis alus, visai ne "kitoks alus".
Vytenis
2014 m. Sausio 18 d.Gytis
2014 m. Sausio 18 d.A,matau dar MauriBrew irgi kvietinio mieles turi.