Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 24 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.010
ABV:
5.3 %
IBU:
17
EBC:
8
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.500
Vienos salyklas 6.0 1.000
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 4.8 30 60
Hersbrucker (German) 2.8 30 15
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 80

Pastabos

Salinimas:
50C - 20 min
65C - 30 min
70C - 30 min
76C - 10 min
Tekinam

5 g. kerpenos 15 min virimo.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.3

(4 balsai)

Prisijungę aludariai