Receptas / pils 5
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 2 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
52
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
1.06
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.700 | 90.0 | |
CaraPils | 5.0 | 0.200 | 6.7 | |
CaraRed | 40.0 | 0.100 | 3.3 | |
3.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Green Bullet (New Zealand) | 13.0 | 25 | 75 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 II gen | 12.0 | 75 |
Pastabos
RO/krano 99/01 +1g CaSO4 /10L
Ca 24
Mg 0
SO4 57
Na 1
Cl 1
HCO3 4
RA -13
pH nematavau, nes tingėjau
6L 55C > 50C 5min
+4L 89C > 62C
ant ugnies iki 63C
63C 60min
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam
po salinimo temp buvo 62C
pirminė - 7d 6C
antrinė - 5d 20C
Ca 24
Mg 0
SO4 57
Na 1
Cl 1
HCO3 4
RA -13
pH nematavau, nes tingėjau
6L 55C > 50C 5min
+4L 89C > 62C
ant ugnies iki 63C
63C 60min
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam
po salinimo temp buvo 62C
pirminė - 7d 6C
antrinė - 5d 20C