Receptas / kvietinis1
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (vokiskas) | 3.0 | 3.000 | 61.9 | |
Vokiskas Pils salyklas | 3.0 | 1.600 | 33.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.150 | 3.1 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 2.1 | |
4.850 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |
Pastabos
columbus isivadejes @~9
vanduo:
krano50/RO50
1,5g CaCl salinimui 12L
3g CaCl tekinimui 20L
užpilti 50C 9L vandens - 15min ~43C
+3L 100C vandens - 15min 53C
dalies dekokcija
66C 60min
dalies dekokcija
72 15min
dalies dekokcija
78C- tekinam
vanduo:
krano50/RO50
1,5g CaCl salinimui 12L
3g CaCl tekinimui 20L
užpilti 50C 9L vandens - 15min ~43C
+3L 100C vandens - 15min 53C
dalies dekokcija
66C 60min
dalies dekokcija
72 15min
dalies dekokcija
78C- tekinam