Receptas / Sweet ESB
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 1 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 60.0 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 1.000 | 20.0 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 0.400 | 8.0 | |
BEST Aromatic salyklas | 50.0 | 0.400 | 8.0 | |
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (tamsus) | 59.0 | 0.200 | 4.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 6.4 | 20 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.4 | 20 | 15 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.4 | 30 | 0 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
London ESB (3 kartos, plautos) | 300.0 | 65 |
Pastabos
Vanduo: 100 proc. čiaupo + 10g. CaSO4 + 2g. NaCl + 3g. citrinos rūgšties.
Ca - 138,5
Mg - 20
Na - 37,6
Cl - 55,7
SO4 - 197
HCO 163
Ph - 5,4 (pagal skaičiuoklę)
Salinta prie 69C
Ca - 138,5
Mg - 20
Na - 37,6
Cl - 55,7
SO4 - 197
HCO 163
Ph - 5,4 (pagal skaičiuoklę)
Salinta prie 69C