Receptas / Erstikio MAGNUM
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 2 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Biržų) | 4.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 81 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 10L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 90 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, paverdama 10 min;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
15 dienų prie 10ºC
3 dienos prie 19ºC
• pilama 10L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 90 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, paverdama 10 min;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
15 dienų prie 10ºC
3 dienos prie 19ºC