Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 2 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.010
ABV:
5.9 %
IBU:
28
EBC:
8
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Biržų) 4.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 12.0 12 60
Magnum 12.0 15 15
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 (šlapios, naudotos) 60.0 81

Pastabos

Salinimas:
• pilama 10L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 90 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, paverdama 10 min;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);

Fermentacija:
15 dienų prie 10ºC
3 dienos prie 19ºC
Prisijungę aludariai