Receptas / Norske Skog
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 2.000 | 37.9 | |
BEST Rūkytas salyklas | 6.0 | 2.000 | 37.9 | |
BEST Aromatic salyklas | 50.0 | 1.000 | 18.9 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.200 | 3.8 | |
Special B | 400.3 | 0.080 | 1.5 | |
5.280 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (U.K.) | 5.2 | 30 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 5.2 | 30 | 10 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham (Antros kartos) | 200.0 | 80 |