Receptas / Erstikio CNY HOLIDAY
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 10 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Biržų) | 4.0 | 4.500 | 90.0 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 8.0 | |
Juodas salyklas | 1200.9 | 0.100 | 2.0 | |
5.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 85 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 75 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 7 dienos
antrinė - be antrinės
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 75 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 7 dienos
antrinė - be antrinės