Receptas / Spalt select kartusis
Informacija
Kiekis:
8 litrai
Efektyvumas:
57 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 29 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 26 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
87
|
|
EBC:
29
|
|
IBU/OG:
1.31
|
dominuoja apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.500 | 82.0 | |
CaraRed | 40.0 | 0.250 | 8.2 | |
Aroma | 150.1 | 0.200 | 6.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.100 | 3.3 | |
3.050 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.1 | 15 | 60 | |
Spalt Select (German) | 5.1 | 15 | 50 | |
Spalt Select (German) | 5.1 | 15 | 40 | |
Spalt Select (German) | 5.1 | 15 | 30 | |
Spalt Select (German) | 5.1 | 15 | 20 | |
Spalt Select (German) | 5.1 | 15 | 10 | |
Spalt Select (German) | 5.1 | 15 | 0 | |
105 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 5.0 | 67 |
Pastabos
Salinimas:
~60-65˚C - 110 min.
--> 75˚C - 10 min.
~60-65˚C - 110 min.
--> 75˚C - 10 min.
null
2011 m. Rugpjūčio 26 d.Dainius
2011 m. Rugpjūčio 26 d.Bet visokio spektro apynių skoniai garantuoti :)
null
2011 m. Rugpjūčio 26 d.Dainius
2011 m. Rugpjūčio 26 d.konung
2011 m. Rugsėjo 9 d.