Receptas / thg#6
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 24 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas LT | 4.0 | 3.500 | 73.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.450 | 9.4 | |
Amber | 50.0 | 0.422 | 8.8 | |
Tipple Pale Ale | 6.0 | 0.422 | 8.8 | |
4.794 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 16.1 | 10 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.9 | 8 | 15 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 8 | 15 | |
Saaz (Czech) | 3.9 | 8 | 5 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 8 | 5 | |
42 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Trappist High Gravity | 100.0 | 82 |
Pastabos
Vanduo 19+11
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=PXXXZGR
50C -- 20 min
63C -- 30 min
66C -- 30 min
71C -- 15 min
73C ->
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=PXXXZGR
50C -- 20 min
63C -- 30 min
66C -- 30 min
71C -- 15 min
73C ->
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.0
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.