Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
64 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 1 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 9 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.016
ABV:
4.2 %
IBU:
21
EBC:
13
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.800
Miuncheno salyklas 15.0 1.300
Melanoidinas 70.1 0.250
Cukrus (užgazavimui) 0.0 0.200
      5.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 17.1 12 60
Columbus 17.1 8 1
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 66

Pastabos

Salinimas:
• pilama 10L / 55ºC vandens;
• 15 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~63ºC (1:2.6);
• 1/3 misos užverdama ir grąžinama atgal
• pilama 9L 100ºC vandens
• 15 min ~78ºC
• tekinama ~80ºC vandeniu (~8L);
Prisijungę aludariai