Receptas / Dubbelio klonas
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 2 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 8 d.
Parametrai
OG:
1.074
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
33
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.000 | 54.1 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 27.0 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 45.0 | 0.500 | 6.8 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 6.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.300 | 4.1 | |
Special B | 400.3 | 0.100 | 1.4 | |
7.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (German) | 6.0 | 40 | 90 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 70 |
Pastabos
Salinimas:
1 45°C 5 min
2 52°C 10 min
3 63°C 15 min
4 72°C 20 min
5 78°C 10 min
1 45°C 5 min
2 52°C 10 min
3 63°C 15 min
4 72°C 20 min
5 78°C 10 min
Vytenis
2014 m. Vasario 3 d.Gytis
2014 m. Vasario 3 d.3787 - Trappist High Gravity™
3944 - Belgian Witbier™
1214 - Belgian Abbey™
3522 - Belgian Ardennes™
http://www.wyeastlab.com/hb_styledetails.cfm?ID=186
Jeigu naudoti sausas, tada T-58 ir gal S-33, bet antrųjų pats nesu naudojęs.
Man labiausiai patinka Wyeast 3787.
Vytenis
2014 m. Kovo 5 d.Gytis
2014 m. Kovo 5 d.Vytenis
2014 m. Kovo 6 d.