Receptas / π lzneris
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 27 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.600 | 87.6 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 0.400 | 7.6 | |
CaraHell | 25.0 | 0.250 | 4.8 | |
5.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition | 5.8 | 30 | 60 | |
Tettnanger | 2.2 | 25 | 40 | |
Tettnanger | 2.2 | 20 | 20 | |
Airiška kerpena | 1.0 | 5 | 15 | |
Tettnanger | 2.2 | 20 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 antra karta | 200.0 | 77 |
Pastabos
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=LNSXM94
> 50* - 10 min
64* - 90 min
76* - 10 min >
Fermentacija - 11*C 5-7d;
Diacetyl Rest - 16-17*C 24-36h;
Užgazavimas cukraus sirupu 5,5g/1 litrui 3-4d;
Lageriavimas - 3-4*C 3-4 sav.
> 50* - 10 min
64* - 90 min
76* - 10 min >
Fermentacija - 11*C 5-7d;
Diacetyl Rest - 16-17*C 24-36h;
Užgazavimas cukraus sirupu 5,5g/1 litrui 3-4d;
Lageriavimas - 3-4*C 3-4 sav.