Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 27 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.011
ABV:
4.7 %
IBU:
26
EBC:
10
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.600
Miuncheno salyklas 25.0 0.400
CaraHell 25.0 0.250
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tradition 5.8 30 60
Tettnanger 2.2 25 40
Tettnanger 2.2 20 20
Airiška kerpena 1.0 5 15
Tettnanger 2.2 20 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager S-23 antra karta 200.0 77

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=LNSXM94

> 50* - 10 min
64* - 90 min
76* - 10 min >

Fermentacija - 11*C 5-7d;
Diacetyl Rest - 16-17*C 24-36h;
Užgazavimas cukraus sirupu 5,5g/1 litrui 3-4d;
Lageriavimas - 3-4*C 3-4 sav.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai