Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 12 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.012
ABV:
6.5 %
IBU:
73
EBC:
13
IBU/OG:
1.18
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 6.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 8.0 10 90
Amarillo 8.0 10 80
Amarillo 8.0 10 70
Amarillo 8.0 10 60
Amarillo 8.0 10 50
Amarillo 8.0 10 40
Amarillo 8.0 10 30
Amarillo 8.0 10 20
Amarillo 8.0 10 10
Amarillo 8.0 30 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 80

Pastabos

Pirminė fermentacija: 7d.
Antrinė fermentacija: 7d.

Salinimas 1,5h prie 65°c.
Tekinimas užpylus 78°c vandeniu.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.0

(1 balsas)

Komentarai

  • audryla

    2014 m. Vasario 3 d.
    Tuos 40gr išskaidyčiau ir daryčiau 90 minučių virimą, dėdamas po 10gr kas 10 min... tik pabaigoje taip ir palikčiau 30gr...
    Čia šiaip, mintys balsu... :-)
  • Pawka

    2014 m. Vasario 4 d.
    Mintys balsu yra gerai :-) Galėtum plačiau papaskot kodėl taip darytum?
  • audryla

    2014 m. Vasario 4 d.
    Kodėl? ...dėl viso pikto :-) ...tiesiog intuityviai ;-)
    Kartumas bus netoks bukas. Arba galima visus 40gr dėti jau tekinant, taip sakant į pirmą misos lašą, jei nesinori 90 minučių virti... Bet taip daryčiau aš :-)
  • Pawka

    2014 m. Vasario 12 d.
    Paredagavau. Virsiu 1,5h :-)
Prisijungę aludariai