Receptas / Smash Me Amarillo!
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 12 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
73
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
1.18
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 6.500 | 100.0 | |
6.500 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |
Pastabos
Pirminė fermentacija: 7d.
Antrinė fermentacija: 7d.
Salinimas 1,5h prie 65°c.
Tekinimas užpylus 78°c vandeniu.
Antrinė fermentacija: 7d.
Salinimas 1,5h prie 65°c.
Tekinimas užpylus 78°c vandeniu.
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.0
(1 balsas)
Komentarai
-
audryla
2014 m. Vasario 3 d.Tuos 40gr išskaidyčiau ir daryčiau 90 minučių virimą, dėdamas po 10gr kas 10 min... tik pabaigoje taip ir palikčiau 30gr...
Čia šiaip, mintys balsu... :-)
-
Pawka
2014 m. Vasario 4 d.Mintys balsu yra gerai :-) Galėtum plačiau papaskot kodėl taip darytum? -
audryla
2014 m. Vasario 4 d.Kodėl? ...dėl viso pikto :-) ...tiesiog intuityviai ;-)
Kartumas bus netoks bukas. Arba galima visus 40gr dėti jau tekinant, taip sakant į pirmą misos lašą, jei nesinori 90 minučių virti... Bet taip daryčiau aš :-) -
Pawka
2014 m. Vasario 12 d.Paredagavau. Virsiu 1,5h :-)
8.0
Tvarkingas, Amarillu saikingai kvepiantis IPAs :-) Labai lengvai geriasi, galbūt dėl to, kad alaus kūnas labai lengvas (man pasirodė kiek per "skystas"), alkoholio nesijaučia. Skonis nėra labai išraiškingas, viskas atsiskleidžia poskonyje. Paprastas, tačiau duok dieve tokių alų pasirinkimo tipiniam prekybcentry