Informacija

Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 4 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 22 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.015
ABV:
5.8 %
IBU:
32
EBC:
15
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
Rugių salyklas 6.0 1.000
Melanoidinas 70.1 0.250
      6.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 17.3 10 60
Bravo 17.3 5 40
Nugget 15.6 10 10
Columbus 17.1 5 1
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 75

Pastabos

Salinimas:
• pilama 10L / 55ºC vandens;
• 15 min ~50ºC (1:1.6);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:2.4);
• 1/2 misos užverdama ir grąžinama atgal
• 10 min ~78ºC
• tekinama ~80ºC vandeniu (16L);

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.0

(1 balsas)

Komentarai

  • arkenep

    2014 m. Gegužės 22 d.
    Padariau, gavos visai neblogas. :P
  • Donatas

    2014 m. Gegužės 27 d.
    Į sveikatą :)
Prisijungę aludariai