Receptas / Ruginis Pale Ale
Informacija
Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 4 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 22 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 80.0 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 1.000 | 16.0 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.250 | 4.0 | |
6.250 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 10L / 55ºC vandens;
• 15 min ~50ºC (1:1.6);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:2.4);
• 1/2 misos užverdama ir grąžinama atgal
• 10 min ~78ºC
• tekinama ~80ºC vandeniu (16L);
• pilama 10L / 55ºC vandens;
• 15 min ~50ºC (1:1.6);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:2.4);
• 1/2 misos užverdama ir grąžinama atgal
• 10 min ~78ºC
• tekinama ~80ºC vandeniu (16L);
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
9.0
(1 balsas)
9.0