Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 26 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.008
ABV:
4.7 %
IBU:
15
EBC:
7
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.150
Vienos salyklas 7.0 0.800
Avižiniai dribsniai 4.0 0.110
      3.060

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 11.1 1 90
Simcoe 11.1 1 50
Simcoe 11.1 1 32
Simcoe 11.1 2 30
Hersbrucker (German) 4.1 10 20
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 6.0 82

Pastabos

Salinimas:
45C - 3 min
64C - 5 min
66C - 60 min
66-70 keliant temp. tekinimui - 30 min

Tekinimas:
85C
Prisijungę aludariai