Receptas / Kvietinis 70.3% #4
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.150 | 70.3 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.800 | 26.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.110 | 3.6 | |
3.060 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Simcoe | 11.1 | 1 | 90 | |
Simcoe | 11.1 | 1 | 50 | |
Simcoe | 11.1 | 1 | 32 | |
Simcoe | 11.1 | 2 | 30 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 10 | 20 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 6.0 | 82 |
Pastabos
Salinimas:
45C - 3 min
64C - 5 min
66C - 60 min
66-70 keliant temp. tekinimui - 30 min
Tekinimas:
85C
45C - 3 min
64C - 5 min
66C - 60 min
66-70 keliant temp. tekinimui - 30 min
Tekinimas:
85C