Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 9 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 7 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.016
ABV:
5.7 %
IBU:
30
EBC:
14
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Biržų) 4.0 4.900
Karamelinis salyklas 240.2 0.100
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 17.0 12 45
Columbus 17.0 12 10
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 8.0 73

Pastabos

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos
antrinė - 3 dienos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(1 balsas)

Prisijungę aludariai