Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 10 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.023
ABV:
5.2 %
IBU:
18
EBC:
7
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Cukrus 0.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.450
      5.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 20 60
Saaz (Czech) 4.0 20 45
Saaz (Czech) 4.0 20 15
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 64

Pastabos

5gr Airiškos kerpenos - 15min
Prisijungę aludariai