Receptas / Falconer's Flight apyniuotis
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 30 d.
Parametrai
OG:
1.081
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
7.9 %
|
|
IBU:
153
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
1.90
|
dominuoja apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.500 | 94.7 | |
BEST Aromatic salyklas | 50.0 | 0.250 | 5.3 | |
4.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Falconer's Flight | 10.8 | 60 | 60 | |
Falconer's Flight | 10.8 | 20 | 60 | |
Falconer's Flight | 10.8 | 60 | 3 | |
Falconer's Flight | 10.8 | 60 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast | 6.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
~64-66°C - 75 min. + 10g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 85˚C
Išviso 120 min.
pH ~ 5,4
Prieš verdant: G = 1,070 V = 13,1 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~24°C
Mielės kaip visada - rehidratuotos, padarytas starteris 0,75 l.
Misa šaižiai karti.
~64-66°C - 75 min. + 10g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 85˚C
Išviso 120 min.
pH ~ 5,4
Prieš verdant: G = 1,070 V = 13,1 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~24°C
Mielės kaip visada - rehidratuotos, padarytas starteris 0,75 l.
Misa šaižiai karti.
Artis
2014 m. Balandžio 20 d.Artis
2014 m. Balandžio 20 d.pofke
2014 m. Balandžio 21 d.Dainius
2014 m. Balandžio 22 d.Šiandia grįžus kambary toks skanus kvapas buvo - lyg kokių kriaušinių saldainių. Fermantacija pačiam įkaršty.
Dainius
2014 m. Balandžio 22 d.