Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 23 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 29 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.016
ABV:
6.3 %
IBU:
31
EBC:
28
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 2.500
Vienos salyklas 7.0 1.600
Pearl Pale Ale 6.0 0.600
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.120
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.060
Melanoidinas 70.1 0.060
Special B 400.3 0.060
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 15.0 15 60
Citra 15.0 15 10
Apollo 16.0 25 0
Citra 15.0 40 0
Apollo 16.0 25 0
Citra 15.0 25 0
      145  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand BRY-97 12.0 75

Pastabos

tiek daug salyklu, nes viriau is cascadian dark ale misinio likuciu + tai kas buvo po ranka.
5g gipso, 1g NaCl
kerpena 10g, 10min.
50g i pirmine, 50g i antrine.
receptas analogiskas su naujaja zelandija. t.y. cia buvo tas pats salinimas, tik padalintas i 2vi dalis.
25min 55C
60min 67C
20min po dekoksijos 78C
Tekinta 60min
Prisijungę aludariai