Receptas / Minduko APA
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 23 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 28 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise Pale Ale | 6.0 | 5.200 | 79.4 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.600 | 9.2 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.600 | 9.2 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.150 | 2.3 | |
6.550 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 17.0 | 12 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 7.3 | 35 | 10 | |
Cascade (U.S.) | 7.3 | 30 | 1 | |
Cascade (U.S.) (sausas apyniavimas likus 3 parom iki pilstymo) | 7.3 | 30 | 0 | |
107 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1056 (III generacija) | 12.0 | 84 |
Pastabos
Kalendros 12g, vrti 10 min
Apelsinzieves 12g, virti 10min
Salinimas(virimo puode): 20min@50C; 20min@60C; 60min@67C.
Tekinimas 1.5h su 78C
Cukrus 7g/l, 1sav. kambario temp. ir transportuojama į rusį.
Apelsinzieves 12g, virti 10min
Salinimas(virimo puode): 20min@50C; 20min@60C; 60min@67C.
Tekinimas 1.5h su 78C
Cukrus 7g/l, 1sav. kambario temp. ir transportuojama į rusį.