Receptas / Karaweisenas
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 3.000 | 48.8 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 48.8 | |
Karamelinis (Maltosa) | 135.1 | 0.150 | 2.4 | |
6.150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 75 |