Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
83 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 30 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.009
ABV:
6.4 %
IBU:
76
EBC:
8
IBU/OG:
1.30
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.300
BEST Red X salyklas 30.0 0.200
      3.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 11.0 40 75
Centennial 11.0 2 45
Centennial 11.0 2 35
Centennial 11.0 2 25
Centennial 11.0 2 15
Centennial 11.0 2 5
Centennial 11.0 2 0
Amarillo 8.0 30 0
      82  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 84

Pastabos

RO/krano 90/10 +1.5g CaSO4 +0.5CaCl2 /10L

Ca 57
Mg 4
SO4 96
Na 6
Cl 31
HCO3 39
RA -11
pH nematavau, nes tingėjau

7L 56C > 52C 5min
+4.5L 89C > 64C
63C 60min
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam

pirminė - 7d kambary
antrinė - 2d 20C

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.0

(1 balsas)

Komentarai

  • audryla

    2014 m. Kovo 30 d.
    Fermentacija savaiminė?
  • runce

    2014 m. Kovo 30 d.
    oi. kaip čia taip.. pakeičiau. šiaip vien iš atenuacijos buvo galima atspėt=D
  • audryla

    2014 m. Kovo 30 d.
    Savaiminė fermenacija irgi pasižymi didele atenuacija ;-)
Prisijungę aludariai