Receptas / ipa!
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 30 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
76
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
1.30
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.300 | 94.3 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 0.200 | 5.7 | |
3.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 11.0 | 40 | 75 | |
Centennial | 11.0 | 2 | 45 | |
Centennial | 11.0 | 2 | 35 | |
Centennial | 11.0 | 2 | 25 | |
Centennial | 11.0 | 2 | 15 | |
Centennial | 11.0 | 2 | 5 | |
Centennial | 11.0 | 2 | 0 | |
Amarillo | 8.0 | 30 | 0 | |
82 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 84 |
Pastabos
RO/krano 90/10 +1.5g CaSO4 +0.5CaCl2 /10L
Ca 57
Mg 4
SO4 96
Na 6
Cl 31
HCO3 39
RA -11
pH nematavau, nes tingėjau
7L 56C > 52C 5min
+4.5L 89C > 64C
63C 60min
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam
pirminė - 7d kambary
antrinė - 2d 20C
Ca 57
Mg 4
SO4 96
Na 6
Cl 31
HCO3 39
RA -11
pH nematavau, nes tingėjau
7L 56C > 52C 5min
+4.5L 89C > 64C
63C 60min
tekinam pirmoką
+5L 85C, tekinam, pakartojam
pirminė - 7d kambary
antrinė - 2d 20C
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.0
(1 balsas)
7.0
Gėlės ir greipfrutai. Kvapas malonus
Šiaudų spalvos, vidutinė puta
Bukas kartumas, citrusai
Vidutinis kūnas, vidutinė karbonizacija
Ragautas "Maišas salyklo: IPA" metu.