Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugpjūčio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 11 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.011
ABV:
6.6 %
IBU:
82
EBC:
18
IBU/OG:
1.33
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 4.0 5.000
CaraAmber 60.0 0.700
Miuncheno salyklas 15.0 0.700
CaraPils 5.0 0.450
      6.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 13.4 30 60
Chinook 13.4 30 45
Chinook 13.4 10 20
Chinook 13.4 30 1
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 82

Pastabos

Salinimas - 1 val., 67C, 20L vandens.
Virimas - 90 min.

Komentarai

  • Artis

    2011 m. Rugsėjo 9 d.
    Labai patiko! Greipfrutai, citrina, egzotiniai vaisiai. Super!
  • Gytis

    2011 m. Rugsėjo 12 d.
    Geras, patiko.
  • Dainius

    2011 m. Rugsėjo 12 d.
    Super! Maniau trūks IBU, bet normaliai.
    Tik padidėjo noras išvirt galingą IPA vien su chinook'u.
  • Zydrius

    2011 m. Rugsėjo 12 d.
    tai pirmyn! gal iki pilnos laimės dar sausą apyniavimą reiktų daryt, kad grąžint tą ryškų ryškų greipfrutą, kuris buvo po pirminės fermentacijos.
  • Dainius

    2011 m. Rugsėjo 13 d.
    Įtrauktas į planuojamų sąrašą. Kątik vieną su daug chinook'o praviriau. Bent jau man nėr kaip daro sauso, aš su visais apyniais supilu, šlapio apyniavimo sočiai užtenka.
Prisijungę aludariai