Informacija

Kiekis:
55 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 5 d.

Parametrai

OG:
1.037
FG:
1.007
ABV:
3.9 %
IBU:
35
EBC:
67
IBU/OG:
0.93
dominuoja apynių skonis

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Geriausias alus
    Surinkti taškai: 420.00
  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Stautai
    Surinkti taškai: 152.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 6.421
Miežiniai dribsniai 3.0 2.750
Skrudinti miežiai 1000.8 1.196
      10.367

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 5.8 110 60
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 28.0 80

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.4

(2 balsai)

Komentarai

  • SkyNaras

    2014 m. Spalio 28 d.
    Kokias temperatūras naudojai?
  • Lakunaz

    2014 m. Spalio 28 d.
    as naudojau "
    41 -20min
    51- 20min
    68-40 min
    p
  • Justas_V

    2014 m. Spalio 29 d.
    55 - 10min
    65 - 60min
    72 - salinimas
  • Mindigas

    2017 m. Liepos 11 d.  
    Kaip suprantu gan silpnas šis alus? Patarkit, ką galima būtų pakoreguoti recepte, kad alus gautūsi bent laipsniu stipresnis? Beje, ar jis saldumo turi?
  • elis

    2017 m. Liepos 12 d.
    Praras žavesį,bet jei nori didink pale ale kiekį arba cukriuko,saldumo čia nerasta,todėl ir sausasis.
Prisijungę aludariai