Receptas / Dežavu
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 2.500 | 47.6 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 38.1 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 0.500 | 9.5 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.250 | 4.8 | |
5.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.5 | 40 | 50 | |
Willamette | 6.0 | 20 | 20 | |
Saaz (Czech) | 3.5 | 10 | 10 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Bavarian Lager | 12.0 | 75 |