Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 23 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
26
EBC:
7
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST „Heidelberg“ salyklas 3.0 5.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 6.0 20 60
East Kent Golding (U.K.) 6.0 20 15
East Kent Golding (U.K.) 6.0 30 5
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 75

Pastabos

Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
3l dekokcija - 76C - 10 min

Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Prisijungę aludariai