Receptas / 40-ties paukščių
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 23 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST „Heidelberg“ salyklas | 3.0 | 5.000 | 98.0 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 2.0 | |
5.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 20 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 20 | 15 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 30 | 5 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
3l dekokcija - 76C - 10 min
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
3l dekokcija - 76C - 10 min
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min