Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 22 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.009
ABV:
7.2 %
IBU:
20
EBC:
28
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
CaraHell 25.0 0.660
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.400
Aroma 150.3 0.300
Medus 2.0 0.200
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
Special B 400.9 0.100
      5.860

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger (U.K.) 8.1 10 60
Challenger (U.K.) 8.1 10 30
Spalt Select (German) 2.6 20 20
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Belgian high gravity 0.0 86

Pastabos

5 g kalendros 10 min virimo
20 g aplsinų žievelės 10 min virimo
Prisijungę aludariai