Receptas / BelSpec
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 22 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 68.3 | |
CaraHell | 25.0 | 0.660 | 11.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 6.8 | |
Aroma | 150.3 | 0.300 | 5.1 | |
Medus | 2.0 | 0.200 | 3.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.4 | |
Special B | 400.9 | 0.100 | 1.7 | |
5.860 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 8.1 | 10 | 60 | |
Challenger (U.K.) | 8.1 | 10 | 30 | |
Spalt Select (German) | 2.6 | 20 | 20 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Belgian high gravity | 0.0 | 86 |
Pastabos
5 g kalendros 10 min virimo
20 g aplsinų žievelės 10 min virimo
20 g aplsinų žievelės 10 min virimo