Receptas / Pavasario žūklės
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
52 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 16 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
45
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.0 | 3.000 | 36.1 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 3.000 | 36.1 | |
Tipple Pale Ale | 6.0 | 1.000 | 12.0 | |
Brown Malt | 150.1 | 1.000 | 12.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 2.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.100 | 1.2 | |
8.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (German) | 6.0 | 40 | 60 | |
Brewer's Gold (German) | 6.0 | 20 | 10 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 73 |