Receptas / Gintarinis elis 2010 - iš salyklo su Mount hood
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugpjūčio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 31 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.500 | 79.4 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.500 | 8.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.500 | 8.8 | |
Gliukozė (dekstrozė) buteliavimui | 0.0 | 0.170 | 3.0 | |
5.670 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mount hood | 4.5 | 40 | 60 | |
Mount hood | 4.5 | 35 | 15 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 75 |
Pastabos
5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo)
Zydrius
2011 m. Rugsėjo 8 d.konung
2011 m. Rugsėjo 9 d.Dainius
2011 m. Rugsėjo 12 d.