Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 15 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.008
ABV:
5.1 %
IBU:
22
EBC:
13
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (VikingMalt) 4.0 3.900
Karamelinis salyklas 240.2 0.100
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 17.0 7 60
Columbus 17.0 7 15
      14  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 8.0 83

Pastabos

Salyklo malimas:
2/3 salyko sumalta labai smulkiai;
1/3 salyklo sumalta įprastai.

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 70 min ~68ºC (1:3,125);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos
antrinė - 4 dienos
Prisijungę aludariai