Receptas / Saulės belaukiant
Informacija
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 46.2 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 46.2 | |
CaraRed | 40.0 | 0.500 | 7.7 | |
6.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Weihenstephan 3068 | 200.0 | 75 |