Receptas / Erstikio BUS GRAŽI DIENA!
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 26 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 23 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Čekiškas) | 3.0 | 3.120 | 78.0 | |
Bazinis salyklas (VikingMalt) | 3.0 | 0.880 | 22.0 | |
4.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 8.0 | 78 |
Pastabos
Salyklo malimas:
2/3 salyko sumalta labai smulkiai;
1/3 salyklo sumalta įprastai.
Salinimas:
• pilama ~10L / 75ºC vandens;
• 80 min ~65ºC (1:2,5);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+18L);
Fermentacija:
pirminė - 9 dienos
antrinė - 6 dienos
2/3 salyko sumalta labai smulkiai;
1/3 salyklo sumalta įprastai.
Salinimas:
• pilama ~10L / 75ºC vandens;
• 80 min ~65ºC (1:2,5);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+18L);
Fermentacija:
pirminė - 9 dienos
antrinė - 6 dienos