Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
84 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 26 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 23 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.013
ABV:
6.1 %
IBU:
23
EBC:
6
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Čekiškas) 3.0 3.120
Bazinis salyklas (VikingMalt) 3.0 0.880
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 15.0 10 60
Motueka 7.0 10 15
Motueka 7.0 10 1
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 8.0 78

Pastabos

Salyklo malimas:
2/3 salyko sumalta labai smulkiai;
1/3 salyklo sumalta įprastai.

Salinimas:
• pilama ~10L / 75ºC vandens;
• 80 min ~65ºC (1:2,5);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+18L);

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos
antrinė - 6 dienos
Prisijungę aludariai