Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugpjūčio 15 d.

Parametrai

OG:
1.070
FG:
1.014
ABV:
7.4 %
IBU:
44
EBC:
32
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.000
Karamelinis 135.1 0.700
      5.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 15.1 15 60
Kadagių uogos trintos 0.0 10 60
Nugget 15.1 15 20
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 200.0 80

Pastabos

Salinimas 65С - 1,5val.
65 -> 73C perkeliu į tekinimo kubilą.
Tekinimo filtras - alksniniai pagaliukai sukrauti "šuliniu" trim eilėm + kadagių sluoksnis.
Mieles antros generacijos.
Viską sudėjau "iš akies" nieko nesveriau.
Prisijungę aludariai