Receptas / wheaty easter
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.600 | 43.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 1.000 | 27.0 | |
BEST Kvietinis salyklas spelta | 4.0 | 1.000 | 27.0 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 2.7 | |
3.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (U.K.) | 4.9 | 18 | 60 | |
18 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
6.4
(2 balsai)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.