Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 19 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
25
EBC:
12
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 3.000
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 1.000
Kukurūzų dribsniai 2.0 1.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Admiral (U.K.) 14.0 13 45
East Kent Golding (U.K.) 6.0 20 15
Green Bullet (New Zealand) 12.0 40 0
      73  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 75

Pastabos

Salinimas:
50-53C - 10min (be kukurūzų)
Kukurūzus pavirti 5-10min ir sudėti į salinimo indą
65-68C - 60min
2gr/10L - CaCl2


Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Prisijungę aludariai