Receptas / Dvyniai Ašvieniai
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 19 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Tipple Pale Ale | 6.0 | 3.000 | 60.0 | |
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 1.000 | 20.0 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 1.000 | 20.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Admiral (U.K.) | 14.0 | 13 | 45 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 20 | 15 | |
Green Bullet (New Zealand) | 12.0 | 40 | 0 | |
73 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 10min (be kukurūzų)
Kukurūzus pavirti 5-10min ir sudėti į salinimo indą
65-68C - 60min
2gr/10L - CaCl2
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
50-53C - 10min (be kukurūzų)
Kukurūzus pavirti 5-10min ir sudėti į salinimo indą
65-68C - 60min
2gr/10L - CaCl2
Airiška kerpena - 5gr - 15 min