Receptas / Bavariškas lageris
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 8.600 | 86.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.000 | 10.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.300 | 3.0 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.100 | 1.0 | |
10.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 2.1 | 100 | 45 | |
Admiral (U.K.) | 10.0 | 30 | 30 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 3.0 | 100 | 5 | |
230 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 | 24.0 | 73 |
Raudonų plytų svečias. Iššūkis aludariams
2014 m. gegužės 18 d.