Informacija

Kiekis:
31 litras
Efektyvumas:
86 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 21 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.011
ABV:
6.0 %
IBU:
54
EBC:
15
IBU/OG:
0.95
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 3.0 5.000
BEST Munich salyklas 15.0 1.200
BEST Caramel Malt dark I salyklas 90.1 0.500
      6.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 11.1 20 60
Citra 13.8 10 50
Mosaic 11.1 10 40
Citra 13.8 10 30
Mosaic 11.1 10 20
Citra 13.8 10 10
Mosaic 11.1 35 0
      105  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 80

Pastabos

Salinimas:

52C-20min
67C-60min
78C-10min>tekinam

Komentarai

  • Artis

    2014 m. Gegužės 16 d.
    Geras apynių derinys. Panašų planuoju eliui.
  • Tomas

    2014 m. Gegužės 17 d.
    Skonio ir kvapo tikrai daug, kitą virimą galvojų gal kiek pamažinti apynių.
Prisijungę aludariai