Receptas / Margis
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 10 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
54
|
|
EBC:
38
|
|
IBU/OG:
0.95
|
dominuoja apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 4.250 | 74.6 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 1.000 | 17.5 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.150 | 2.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.150 | 2.6 | |
BEST Caramel Malt dark II salyklas | 160.1 | 0.150 | 2.6 | |
5.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
50C - 15 min.
68C - 50 min.
1/2 - 100C - 15 min.
76C - 10 min.
68C - 50 min.
1/2 - 100C - 15 min.
76C - 10 min.
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.8
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.