Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.013
ABV:
5.7 %
IBU:
54
EBC:
38
IBU/OG:
0.95
dominuoja apynių skonis

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Raudonieji ir rudieji eliai
    Surinkti taškai: 117.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 4.250
Miuncheno salyklas 25.0 1.000
Brown Malt 150.1 0.150
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.150
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.150
      5.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.0 30 25
Mosaic 11.0 25 15
Mosaic 11.0 50 0
      105  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

50C - 15 min.
68C - 50 min.
1/2 - 100C - 15 min.
76C - 10 min.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(1 balsas)

Prisijungę aludariai