Receptas / Joris
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 1 d.
Parametrai
OG:
1.080
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
7.6 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Tipple Pale Ale | 6.0 | 4.000 | 80.0 | |
Prarūgęs rudasis elis | 53.0 | 1.000 | 20.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Admiral (U.K.) | 14.0 | 10 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 15 | 15 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
Prarūgęs rudasis elis - 1L - 15 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
Prarūgęs rudasis elis - 1L - 15 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Artis
2014 m. Balandžio 30 d.audryla
2014 m. Balandžio 30 d.@Peckelis
Idėja iš prarūgėlio: gauti spalvą ir skonių
@Artis
Čia Taviškis, pasistengiau, kad ir parūgtų mažumėlę ;-)
Jei tik kas geriamo gausis, tikrai paliksiu butelaitį...
Artis
2014 m. Balandžio 30 d.audryla
2014 m. Gegužės 1 d.audryla
2014 m. Birželio 23 d.