Receptas / Juodoji gulbė
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 14 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
60
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Brewferm Pils | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 2.500 | 41.7 | |
BEST Black salyklas | 1401.1 | 0.300 | 5.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 3.3 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.0 | 40 | 60 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 82 |
Pastabos
5g. kerpenos - 15 min virimo.
~2.5l pirminės misos nuvirinta iki sirupo (0.5l), supilta į virimą.
Fermentacija ~24C aplinkos temperatūroje
P.S.: šiaip tai +/- Hefeweizen'as, bet dėl eksperimento su spalva ir sirupu, priskiriu prie kitokio alaus.
~2.5l pirminės misos nuvirinta iki sirupo (0.5l), supilta į virimą.
Fermentacija ~24C aplinkos temperatūroje
P.S.: šiaip tai +/- Hefeweizen'as, bet dėl eksperimento su spalva ir sirupu, priskiriu prie kitokio alaus.