Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 14 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.009
ABV:
5.2 %
IBU:
17
EBC:
60
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Brewferm Pils 3.0 3.000
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 2.500
BEST Black salyklas 1401.1 0.300
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.200
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 4.0 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 12.0 82

Pastabos

5g. kerpenos - 15 min virimo.
~2.5l pirminės misos nuvirinta iki sirupo (0.5l), supilta į virimą.
Fermentacija ~24C aplinkos temperatūroje

P.S.: šiaip tai +/- Hefeweizen'as, bet dėl eksperimento su spalva ir sirupu, priskiriu prie kitokio alaus.
Prisijungę aludariai