Receptas / '20' Jubiliejinis stiprusis su prieskoniais
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
58 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugpjūčio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 17 d.
Parametrai
OG:
1.100
|
|
FG:
1.024
|
|
ABV:
9.9 %
|
|
IBU:
62
|
|
EBC:
53
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking malt pilsnerio salyklas | 4.0 | 3.000 | 41.2 | |
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.500 | 34.3 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.500 | 20.6 | |
Special B | 400.3 | 0.130 | 1.8 | |
Chocolade Dehusked | 800.6 | 0.100 | 1.4 | |
Chocolade | 900.7 | 0.050 | 0.7 | |
7.280 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 14.5 | 10 | 60 | |
Pacific Gem (New Zealand) | 10.0 | 7 | 45 | |
Nugget | 15.1 | 15 | 35 | |
Tradition (German) | 4.5 | 8 | 30 | |
Kalendra | 1.0 | 15 | 15 | |
Kanapiu seklos (skrudintos) | 1.0 | 20 | 15 | |
Nugget | 12.0 | 10 | 15 | |
Kadagio uogos | 1.0 | 10 | 15 | |
Nugget | 12.0 | 15 | 5 | |
Džiovintos slyvos | 1.0 | 150 | 0 | |
Razinos | 1.0 | 150 | 0 | |
410 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 11.0 | 76 |
Pastabos
Razinos su džiovintomis slyvomis sumalamos ir dedamos į vėstančią 80-78C misą pasterizacijai bei keliauja į pirminę fermentaciją.
Ačiū audrylai ir arčiui už patarimus.
Mielės rehidruotos, naudoti maisto papildai
Virimas 90 min
Ačiū audrylai ir arčiui už patarimus.
Mielės rehidruotos, naudoti maisto papildai
Virimas 90 min
svyturys
2011 m. Rugsėjo 22 d.Gytis
2011 m. Rugsėjo 22 d.vidmantas
2011 m. Rugsėjo 22 d.alugeris
2011 m. Gruodžio 17 d.west
2011 m. Gruodžio 17 d.