Receptas / Žebenkšties
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 15 d.
Parametrai
OG:
1.080
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
7.8 %
|
|
IBU:
59
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.74
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 83.3 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Marynka | 8.0 | 20 | 60 | |
Marynka | 8.0 | 20 | 45 | |
Marynka | 8.0 | 20 | 30 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 15 | 30 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 15 | 15 | |
Marynka | 8.0 | 15 | 15 | |
kerpena | 0.0 | 5 | 15 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas
50c - 30min
60c - 30min
70c - 30min
tekinimas ~60min
Pirmas bandymas daryt labiau apyniuotą alų :)
50c - 30min
60c - 30min
70c - 30min
tekinimas ~60min
Pirmas bandymas daryt labiau apyniuotą alų :)